• Español
 • Français
 • Deutsch
 • Nederlands
 • English
 •    +31 (0)78 - 61 20 610    +31 (0)6 - 30 90 34 56    info@nautim.com
  Maritiem Technisch bureau NautimMaritiem Technisch bureau NautimMaritiem Technisch bureau NautimMaritiem Technisch bureau Nautim

  A propos de nous

  Nautim SA est un bureau technique maritime fondé en 2005.

  La combinaison de la connaissance et de l’expérience dans le domaine nautique, technique et de la construction navale fait le succès actuel de l’entreprise Nautim et la distingue.

  Notre entreprise défend une approche fiable et personnelle et dispose d’un réseau mondial d’experts maritimes.

  Le bureau se situe à Papendrecht, à 11 km de la ville portuaire mondiale de Rotterdam.

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten