Projektmanagement Schifffahrt

Nautim bietet weltweit die komplette Palette des Projektmanagements in der Schifffahrt an. Hierzu gehören die Organisation, Vorbereitung, Planung, Ausführung und Vollendung eines Projekts.
Nautim besitzt bereits über 15 Jahre Erfahrung auf dem Gebiet des Projektmanagements und bietet u.a. die unten genannten Leistungen und Reparaturen sowie den Neubau von Schiffen an.

  • Trockendockreparaturen
  • Schiffsreparaturen offshore und auf hoher See
  • Um- und Ausbauarbeiten sowie Reparaturen
  • Neubau
  • Überwachung, beschränkt auf einen Aspekt bzw. Punkt des Projekts

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten